Hondenschool

Van harte welkom bij Happy Dog hondenschool. Uw adres voor gehoorzaamheids cursussen voor uw pup/hond. Of u nu een pup heeft, puber, oudere hond of een hond met ongewenst gedrag bij ons ben je aan het goede adres.
Wij trainen positief d.w.z. door middel van beloning. Dit houd niet in dat een hond contant lekkers moet krijgen. We gebruiken lekkers voor het aanleren, verfijnen en om gedrag te onderhouden. Ongewenst gedrag is ook tot hier en niet verder. We vinden goeder leiderschap erg belangrijk en we willen je graag inzicht geven in het gedrag van je hond en dat van een andere hond.
Kun je een keer niet naar cursus toekomen? Geen probleem, je kan je afmelden via de website. Als je dit 24 uur van te voren doet schuiven we de les voor je door. Wil je een keer op een ander moment komen trainen of op een andere locatie of meerdere keren per week. Dit kan in overleg en als de groepsgrote dit toelaat.
Plezier maken met je hond vinden we erg belangrijk want dan leert je hond het beste en zeg nou zelf met je hond bezig zijn is toch super leuk! En vergeet nooit… nooit te oud om te leren. Kinderen zijn ook welkom!

I.v.m. Corona vragen we je ons Corona protocol door te lezen actuele informatie!

Koudhoornweg 6 – 6741 JG – Lunteren – +31(0)6 228 21 462 –info@hondenschoolmiddennederland.nl

IBAN: NL37RBRB0827521790 – KVK: 08098296 – BTW: NL168123939B01